Levering Binnen 24h

Expresslevering

Uw goederen vlot geleverd in heel Europa!

Levering
in gans Europa

Onderweg is uw snelkoerier voor expressleveringen in gans Europa. Zowel uw eenmalige levering als uw vaste periodieke zendingen worden zo snel mogelijk vervoerd met onze moderne wagens doorheen heel Europa. Voor eventuele nachtopdrachten kunt u ook terecht bij Onderweg.

Onze wagens zijn uitgerust met een Track & Trace systeem waarmee we uw pakketten opvolgen. Onze 30 ervaren en gemotiveerde chauffeurs vervoeren uw nationale als buitenlandse opdrachten met alle zorgvuldigheid.

Tijdelijke opslagplaats nodig voor uw zendingen? U kunt ons uw goederen toevertrouwen voor tijdelijke opslag, voorzien van nodige verzekeringen. Wij leveren ze vervolgens tijdig op hun eindbestemming. Eveneens ondersteunen we grote retailers met hun levering aan +600 winkels. Vraag advies aan onze experts.

Waar wacht u nog op? Onderweg zorgt voor een snelle en efficiënte levering van uw goederen.

01.

Direct ophalen

Nadat u ons gecontacteerd heeft komen wij uw goederen direct ophalen. We laden ze op een veilige en efficiënte manier op onze wagens.

02.

Direct onderweg

Als uw goederen geladen zijn, verspillen we geen tijd en vertrekken we meteen op pad om uw goederen snel af te leveren.

03.

Snel geleverd

Uw goederen worden zo snel mogelijk afgeleverd op de eindbestemming. Wij leveren uw pakket meestal binnen enkele uren of op dezelfde dag, en dat binnen heel Europa!

Snelkoeriers tot uw dienst

Kan u meer verwachten van een snelkoerier dan uw pakket vliegensvlug van punt A naar punt B te brengen? Onderweg vindt van wel: daarom spelen we graag even onze troeven uit.

Persoonlijke service

Als groeiend familiebedrijf houden wij nog steeds van een persoonlijke relatie met u én met de klant op de eindbestemming.

Nauwkeurigheid

Wij leveren geen half werk: stiptheid is logisch, efficiëntie een must & tijdige levering het hoofddoel.

Zorgvuldigheid

U kan op beide oren slapen want morgen is uw pakket al geleverd door ons fantastisch wagenpark.

Een persoonlijke aanpak

Onder goedkeurend oog van het koppel Mark Bruylandt & Cindy Vanden Berghe kende Onderweg alvast een mooie start van wat belooft een onvergetelijke reis te worden. Na vier jaar is Onderweg uitgegroeid tot een familiebedrijf met 30 gemotiveerde chauffeurs en uiteraard een aangepast wagenpark. Nu, nog eens twee jaar later, ligt er een veelbelovende weg voor hun wielen.

Zelf zitten ze ook nog graag achter het stuur om de persoonlijke relatie met de klanten te onderhouden met de regelmaat van de klok. Want de klok, die kennen ze maar al te goed in hun branche: alle leveringen op tijd op hun eindbestemming krijgen blijft een obsessie.

Door die persoonlijke relatie krijgt Onderweg altijd veel vertrouwen van de klant en dat vertrouwen zullen ze nooit beschamen. Niet voor niets kiezen klanten een bedrijf als Onderweg om hun meest kostbare of dringende pakketten snel op hun eindbestemming te krijgen. Om het met de woorden van Mark te zeggen: “Vertrouwen is alles!”.

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons voor uw Europese leveringen.
U bent ook van harte welkom op ons kantoor in Gent, Merendree!