Expresslevering
in gans Europa

Een pakje of bestelling laten bezorgen in Brussel, Amsterdam, Milaan of Parijs? Dat is het opzet van Onderweg.

We halen direct uw dringende zendingen op, stippelen onze snelste route uit en vertrekken direct om te leveren in gans Europa!

Wij zorgen ervoor dat uw zending met de meeste zorg zijn eindbestemming bereikt. Een modern en net wagenpark bestaande uit verschillende voertuigen in eigen beheer en uitgerust met een Track & Trace systeem voor opvolging. Onze 30 ervaren en gemotiveerde chauffeurs zorgen voor een persoonlijke levering van uw goederen.

Lees meer over Expresslevering

Heel snelle levering

Wij verzorgen de verzending van uw goederen en pakketten snel en efficiënt. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak.

Direct opgehaald

Het moet snel gaan, dat is toch de definitie van expressleveringen? Daarom staan wij binnen het uur aan uw deur om geen tijd te verliezen.

Direct vertrokken

Zonder veel poespas en getalm vertrekken wij met uw goederen op de snelste weg naar de eindbestemming.

Snel geleverd

Snel en efficiënt het pakket(je) in perfecte staat leveren: dat is ons doel en u verwacht natuurlijk ook niet anders. Meestal wordt uw pakket binnen enkele uren al geleverd.

Wist u dat ...

... Europa +80.000 km aan autosnelwegen telt!

Onderweg zorgt dat uw goederen op tijd op locatie geleverd worden in heel Europa.

“Vertrouwen is alles!”

Overal, Onderweg

Onderweg kent intussen zijn weg in Europa. We hebben ervaring van de bollen van het Atomium tot aan de voet van de Eiffeltoren en de straat van Gibraltar. De snelste route uitstippelen om uw goederen zo snel mogelijk op locatie te krijgen, doen we dan ook in een vingerknip.

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons voor uw Europese leveringen.
U bent ook van harte welkom op ons kantoor in Gent, Merendree!