Distributie

Betrouwbare distributiepartner

Onderweg verzekert elke dag de distributie van zendingen in eigen beheer.

Onze wagens zijn uitgerust met een Track & Trace systeem waarmee we uw pakketten opvolgen. Onze 30 ervaren en gemotiveerde chauffeurs vervoeren uw (inter)nationale zendingen met alle zorgvuldigheid.

Wilt u uw goederen laten afhalen, opslaan in ons magazijn en laten verdelen de volgende dag? Daar staat een goed uitgerust wagenpark en een klantengericht team voor klaar!

Wij rijden 2 rondes per dag waardoor uw zending in de namiddag nog in levering kan. Op deze manier kunnen wij uw zending dezelfde dag al leveren op de gewenste bestemming.

Contacteer ons voor meer informatie.

Distributie tot uw dienst

Ook voor uw distributie kan u dus rekenen op Onderweg. Wat ons onderscheidt van andere distributiediensten? Onze drie pijlers!

Persoonlijke service

Als groeiend familiebedrijf houden wij nog steeds van een persoonlijke relatie met u én met de klant op de eindbestemming.

Nauwkeurigheid

Wij leveren geen half werk: stiptheid is logisch, efficiëntie een must & tijdige levering het hoofddoel.

Zorgvuldigheid

U kan op beide oren slapen want morgen is uw pakket al geleverd door ons fantastisch wagenpark.

Een persoonlijke aanpak

Onder goedkeurend oog van het koppel Mark Bruylandt & Cindy Vanden Berghe kende Onderweg alvast een mooie start van wat belooft een onvergetelijke reis te worden. Na vier jaar is Onderweg uitgegroeid tot een familiebedrijf met 30 gemotiveerde chauffeurs en uiteraard een aangepast wagenpark. Nu, nog eens twee jaar later, ligt er een veelbelovende weg voor hun wielen.

Zelf zitten ze ook nog graag achter het stuur om de persoonlijke relatie met de klanten te onderhouden met de regelmaat van de klok. Want de klok, die kennen ze maar al te goed in hun branche: alle leveringen op tijd op hun eindbestemming krijgen blijft een obsessie.

Door die persoonlijke relatie krijgt Onderweg altijd veel vertrouwen van de klant en dat vertrouwen zullen ze nooit beschamen. Niet voor niets kiezen klanten een bedrijf als Onderweg om hun meest kostbare of dringende pakketten snel op hun eindbestemming te krijgen. Om het met de woorden van Mark te zeggen: “Vertrouwen is alles!”.

Hoe kunnen wij u helpen?

Contacteer ons voor uw Europese leveringen.
U bent ook van harte welkom op ons kantoor in Gent, Merendree!